Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το κοριτσάκι είναι η αγαπημένη σου pop star

Δε σε γελούν τα μάτια σου!

Αυτό κι αν μοιάζει με ψέμα! Θα πίστευες ποτέ πως το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη σου pop τραγουδίστρια παγκόσμιας φήμης; Εμείς πάντως, αν μας ρωτάς, πέσαμε από τα σύννεφα! Το κοριτσάκι δε θυμίζει σε τίποτα την πανέμορφη καλλιτέχνιδα και μάλιστα μόλις ανακαλύψεις ποια κρύβεται πίσω θα ενθουσιαστείς.

Είναι αλήθεια πως δεν είναι λίγες οι φορές που η όμορφη μελαχρινή έχει δημοσιεύσει παρόμοιες φωτογραφίες, άλλωστε τα #tb posts είναι της μόδας! Οι θαυμαστές τις αγαπούν και ξετρελαίνονται μόλις τις βλέπουν.

Φυσικά μιλάμε για ένα pop είδωλο, το οποίο λατρεύεις! Έχει χαράξει το όνομά της στη μουσική βιομηχανία με τεράστια γράμματα και κάθε εμφάνισή της είναι ξεχωριστή.

Ακόμη και τώρα που η πανδημία δεν επιτρέπει μουσικές περιοδείες έχει φροντίσει οι fans της να έχουν υλικό της για να περνούν ευχάριστα την καραντίνα. Τα singles της γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και φυσικά οι 228Μ followers της καθημερινά έχουν νέες φωτογραφίες της και videos.

Λοιπόν, αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει ποια κρύβεται πίσω από αυτό το γλυκό παιδικό πρόσωπο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το ανακαλύψεις μόνη σου.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved