17 celebs θυμούνται την επέτειο της 25ης Μαρτίου με τις πιο cute #tb φωτογραφίες

Μπορείς να τους αναγνωρίσεις;

Οι φωτογραφίες από το παρελθόν είναι πάντα ενδιαφέρουσες, άλλωστε αυτά τα quiz πάντα εξάπτουν την περιέργειά μας. Σίγουρα υπάρχουν πολλές throwback φωτογραφίες στις οποίες δύσκολα αναγνωρίζεις τα πρόσωπα που κρύβονται από πίσω, υπάρχουν όμως και εκείνες που με την πρώτη κιόλας ματιά καταλαβαίνεις ποια διάσημη star έχει κάνει τη δημοσίευση.

Αυτές οι δημοσιεύσεις γίνονται για πολλούς λόγους και αφορμή πολλές φορές είναι η αναπόληση των ευχάριστων παιδικών χρόνων. Τα γενέθλια ακόμη και κάποια επέτειος. Σήμερα οι φωτογραφίες, όχι μόνο μας στέλνουν περίπου είκοσι με τριάντα χρόνια πίσω αλλά μας υπενθυμίζουν και τι γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου.

Η επέτειος της 25η Μαρτίου μας υπενθυμίζει την Επανάσταση του 1821 που έγινε κατά του τουρκικού ζυγού μετά από χρόνια σκλαβιάς και κάθε Έλληνας νιώθει αυτή την ημέρα ένα ρίγος και μια απεριόριστη περηφάνια. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και τα αγαπημένα πρόσωπα της δημοσιότητας.

Διάβασε επίσης: Εσύ ξέρεις γιατί η ελληνική σημαία είναι γαλανόλευκη και έχει 9 λωρίδες;

Φέτος είναι γεγονός πως η ημέρα αυτή δε θα μοιάζει σε τίποτα με κάθε άλλη που έχουμε συνηθίσει. Λόγω της πανδημίας δεν θα γιορτάσουμε με το συνηθισμένο τρόπο, ωστόσο οι celebrities βρήκαν τον τρόπο να μας υπενθυμίσουν το υπέροχο συναίσθημα που νιώθαμε παιδιά, δίπλα από τον σημαιοφόρο στην παρέλαση.

Οι διάσημοι φρόντισαν και τώρα αλλά και στο παρελθόν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, τότε που έκαναν παρέλαση και είναι αξιολάτρευτοι! Στις παρακάτω φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα και πριν διαβάσεις τα ονόματά τους στις λεζάντες προσπάθησες να βρεις ποιοι είναι. Θα εκπλαγείς!

Εν τω μεταξύ πριν μπεις στη gallery δες το παρακάτω video. Το κοριτσάκι είναι η Αθηνά Οικονομάκου.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved