Δε φαντάζεσαι ποιες teen αγαπημένες σου είναι τα κοριτσάκια της φωτογραφίας (photo)

Τις λατρεύεις και τις ακολουθείς στο Instagram.

Πολλές είναι οι throwback φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εκείνες όμως που ξεχωρίζουν είναι ελάχιστες. Οι αγαπημένοι σου celebrities έχουν στα επίσημα προφίλ τους στα social media τουλάχιστον μια φωτογραφία από το παρελθόν τους, η οποία φυσικά ξεπερνά τα likes κάθε άλλης δημοσίευσής τους. Αυτή τη φορά, τα κορίτσια που έχουμε δε θα τα αναγνωρίσεις.

Είναι ευρέως γνωστές αφού οι γονείς τους είναι πρόσωπα της δημοσιότητας. Η μητέρα τους είναι μοντέλο και παρουσιάστρια ενώ ο μπαμπάς τραγουδιστής και ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε από το κοινό τη δεκαετία του 2000 και μέχρι σήμερα είναι Νο1 όνομα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Οι κόρες του διάσημου ζεύγους είναι πια μεγάλα κορίτσια με τη μία να διανύει τα 21 της χρόνια και η δεύτερη να έχει «πατήσει» τα 19. Η μια από τις δύο είναι αρκετά αγαπητή στο κοινό και ιδίως στα social media, άλλωστε έχει ακολουθήσει τα μουσικά μονοπάτια του μπαμπά. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο τους είναι πανέμορφες και ξεχωρίζουν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μια throwback φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι δύο αδερφές αλλά και η μια κόρη αγκαλιά με την αγαπημένη της μαμά. Αλήθεια μπορείς να καταλάβεις ποιες κρύβονται πίσω από αυτά τα γλυκά προσωπάκια;

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved