Justin Bieber: Στο τραγούδι αυτό μιλά για τη Selena Gomez;

Θα τους ενώνει κάτι για πάντα.

Δεν είναι κρυφό πως Selena Gomez και Justin Bieber είχαν ζήσει έναν παράφορο έρωτα που τελικά δεν λειτούργησε όπως ιδανικά θα ήθελαν, τόσο η Selena, όσο και οι θαυμαστές τους. Πολλές φορές έχει γίνει λόγος για το ζευγάρι και μάλιστα αν και έχουν περάσει χρόνια από τη τελευταία τους κοινή εμφάνιση, μερικοί ακόμη πιστεύουν πως πρέπει να είναι μαζί ή αν μη τι άλλο πως δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον.

Πολλές φορές οι θαυμαστές έχουν ακούσει τόσο τα κομμάτια της Selena όσο και του Justin και έχουν βρει… κρυφά μηνύματα. Αυτή τη φορά ένα κομμάτι του Justin στάθηκε αφορμή τα σχόλια των χρηστών του Tik- Tok να πλημμυρίσουν την πλατφόρμα. Γιατί αυτό; Φυσικά επειδή μοιάζει να μιλά για εκείνη.

Ένας στίχος πυροδότησε τα σχόλια στα social media. «Θέλω να ξέρεις πως ακόμη κι αν δεν μπορώ να έρθω κοντά σου, θα σε στοιχειώνει το φάντασμά μου» τραγούδησε ο Justin στο τραγούδι του «Ghost». Φυσικά αυτό έκανε τους θαυμαστές να πιστέψουν πως απευθύνεται στη Selena, δεν ήταν όμως μόνο αυτό που τους ξάφνιασε.



Εκτός από τα κρυφά μηνύματα του Justin, οι fans θυμήθηκαν πως η Selena έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν ένα τραγούδι με τον τίτλο «Ghost Of You» κάτι που πιστεύουν πως δεν είναι σύμπτωση.



Κι όμως, ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα φαινόμενα απατούν αφού σε συνέντευξή του στη Βρετανική Vogue τόνισε πως το νόημα δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν. «Στην πραγματικότητά το τραγούδι μιλά για την απώλεια» είπε.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved