Μπορείς να καταλάβεις ποια διάσημη τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι;

Κι όμως, την ακούς καθημερινά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που το κορίτσι αυτό έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το παρελθόν. Παιδικές φωτογραφίες, φωτογραφίες από την εφηβεία της αλλά και από τις παλαιότερες εμφανίσεις της επί σκηνής. Φυσικά σε καμία δεν είναι ίδια, αντιθέτως είναι πολύ δύσκολο να την αναγνωρίσεις. Κι όμως, σε όλες είναι μια κούκλα, άλλωστε είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της pop μουσικής βιομηχανίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί είδωλο της νέας γενιάς και τα κομμάτια της ακούγονται σε κάθε γωνιά της γης. Έχει μπει πολλές φορές στα charts, έχει κερδίσει βραβεία Grammys και ας μη μιλήσουμε για τις αμέτρητες επιτυχημένες της συνεργασίες.

Λοιπόν, είναι γεγονός πως η φωτογραφία αυτή δε θυμίζει σε τίποτα την pop star που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα music videos, ακόμη και στα social media. Είναι μωρό στην αγκαλιά του μπαμπά της και δείχνει να το απολαμβάνει.

Στην παρακάτω φωτογραφία που θα δεις, η όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται με τον αγαπημένο της μπαμπά και αφορμή της δημοσίευσης αυτής ήταν τα γενέθλιά του. Η αλήθεια είναι πως του έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια και σίγουρα είναι... το κορίτσι του μπαμπά.

Ανακάλυψε στη gallery ποια όμορφη τραγουδίστρια βρίσκεται πίσω από το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved