Demi Lovato: Αυτός είναι ο σοκαριστικός λόγος που χώρισε από τον Max Ehrich

Μόλις αποκάλυψε τα πάντα.

Η Demi Lovato το τελευταίο διάστημα κάνει μεγάλες αποκαλύψεις, όσον αφορά τους εθισμούς της, τα ψυχολογικά προβλήματα και ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Μέσα από το κανάλι της στο YouTube και τα επεισόδια της νέας σειράς με τίτλο «Demi Lovato: Dancing With the Devil», τα οποία κυκλοφορούν σταδιακά από 23 Μαρτίου και έπειτα, οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα και αυτή τη φορά μιλά για τη σχέση της με τον Max Ehrich αλλά και το λόγο που τελικά… χώρισαν.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει video της Demi στο οποίο αντιδρά σε πραγματικό χρόνο στο χωρισμό της με τον Max. Στην αρχή, η Demi λέει πως είναι πραγματικά λυπημένη που τα πράγματα έληξαν τόσο άδοξα.

«Μου λείπει το άτομο με το οποίο άρχισα την καραντίνα και δεν ξέρω πώς να δώσω την καρδιά μου σε κάποιον μετά από αυτό» θα την ακούσεις να λέει στη συνέχεια. Είναι γεγονός πως μετά το δαχτυλίδι των αρραβώνων όλοι πίστεψαν πως αυτή η σχέση είχε καλές και σωστές βάσεις. Τελικά η αλήθεια ήταν πως ήταν μια βιαστική κίνηση.

Η σχέση τους όπως ήδη ξέρεις ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και όπως η Demi αποκαλύπτει δεν πρόλαβε να γνωρίσει το… πραγματικό του πρόσωπο.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved