Justin- Hailey: Το καυτό δημόσιο φιλί και η απόδειξη της αγάπης τους (photo)

Μόλις ανακαλύψαμε τι κάνουν τα απογεύματά τους.

Και ποιος δεν έχει καταλάβει τον παράφορο έρωτα του Justin Bieber και της Hailey Baldwin; Οι δύο τους περνούν ακόμη τον μήνα του μέλιτος, ακόμη κι αν ο πρώτος τους γάμος ήταν το 2018. Ζουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και μάλιστα μοιράζονται στα social media με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις προσωπικές τους στιγμές.

Τι κι αν έχουμε καραντίνα φαίνεται πως αυτή η περίοδος είναι η πιο παραγωγική για το διάσημο ζεύγος, αφού ο Justin δημιουργεί και κυκλοφορεί νέα μουσική με μεγάλη επιτυχία. Το τελευταίο διάστημα το αγόρι της pop μουσικής βιομηχανίας κυκλοφόρησε το νέο του album «Justice» και πρέπει να σου πούμε πως είναι το έκτο κατά σειρά album του.

Και αφού έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, μεταφέρει αυτή του τη χαρά και στα social media, στους φανατικούς θαυμαστές του. Πρόσφατα εμφανίστηκε στα Kids Choice Awards και οι ερμηνείες του ήταν μοναδικές. Εκτός βέβαια από εκείνον είδαμε και τη σύζυγό του η οποία τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα.



Τώρα θα μας πεις πώς συνδέονται αυτά; Φυσικά και όλα συνδέονται μεταξύ τους αφού Justin και Hailey είναι αυτό που λέμε… αυτοκόλλητοι. Στην εμφάνιση του Justin είδαμε και την Hailey, όπως σου προαναφέραμε, εκείνο όμως που δεν σου είπαμε είναι πως έδωσαν το πιο καυτό φιλί και το δημοσίευσαν στο Instagram.

Με μια φωτογραφία τους στην οποία φιλιούνται έδωσαν στους followers να καταλάβουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Με μια ακόμη φωτογραφία στο Instagram απέδειξαν πως είναι συνέχεια μαζί και καταλάβαμε πώς περνούν τα απογεύματά τους εν μέσω καραντίνας.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved