«Στην αρχή του γάμου μου ήθελα να εξαφανιστώ»:Η δήλωση της Hailey Bieber που μας ξάφνιασε

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξομολόγηση.

Η Hailey Baldwin, η κυρία Bieber, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση και τον γάμο της με τον αγαπημένο pop star Justin Bieber και η αλήθεια είναι πως αιφνιδίασε όλους τους θαυμαστές της. Όχι μόνο αποκάλυψε πώς οι δυο τους τελικά πήραν την απόφαση να παντρευτούν, αλλά αποκάλυψε πως τον πρώτο καιρό του γάμου τους ένιωθε πως θέλει να… εξαφανιστεί.

Οι δύο τους το 2018 έκαναν πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, πριν πραγματοποιήσουν τη δεύτερη, παραμυθένια τελετή στη Νότια Καρολίνα το 2019. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως η Hailey παντρεύτηκε σε ηλικία μόλις 21 χρονών, ενώ ο Justin ήταν 24ων.



Αφορμή των εξομολογήσεων της Hailey στάθηκε η συνέντευξή της στο Αμερικανικό Elle και εκεί αποκάλυψε πως αποφάσισαν από κοινού να παντρευτούν, αφού και οι δύο ήθελαν να αφήσουν τη ξέφρενη ζωή του παρελθόντος. Συγκεκριμένα, για τον σύζυγό της Justin είπε: «Ήταν σε ένα στάδιο της ζωής του όπου μπορούσε να πάρει αποφάσεις όπως, να αφήσει τις μικρές σχέσεις.»

«Στην αρχή του γάμου μας, ήθελα απλώς να εξαφανιστώ.» Στη συνέχεια της δήλωσης της αυτής, τόνισε πως το πρώτο έτος του γάμου τους ήταν όντως δύσκολο και πως ακόμη περνούν «κρίσεις», ωστόσο συμβουλεύονται έναν θεραπευτή και δουλεύουν σκληρά για τη σχέση τους. Αλλά τι να εννοούσε όταν είπε πως ήθελε να κρυφτεί;

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved