Addison Rae: Μόλις τρέλανε το Tik- Tok με το νέο της video

Αυτή η δημοσίευση ξετρέλανε τους fans της.

Η Addison Rae είναι πια γνωστή για την επιτυχία της στα social media, είναι όμως και άκρως αγαπητή στους θαυμαστές της. Πρόσφατα απασχόλησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, αφού ο χωρισμός της με τον Bryce Hall επηρέασε όλους τους fans τους. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι το επίκεντρο των συζητήσεων για αυτό το θέμα.

Ήδη θα γνωρίζεις πως τα προφίλ της στα social media είναι γεμάτα με φωτογραφίες και videos τα οποία φυσικά και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια. Το κορίτσι μας έχει στο Instagram περισσότερους από 36,7Μ followers, κάτι που την καθιστά ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια.

Τι κι αν όμως είναι Tik- Toker και γενικότερα μια πανέμορφη influencer έχει και άλλα ταλέντα. Η Addison τραγουδά και σήμερα ακούσαμε το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Obsessed». Φυσικά το κομμάτι της κυκλοφόρησε μαζί με το συγκλονιστικό και sexy music video του και ναι, ενθουσίασε τους ακόλουθούς της.

Τα social media, τόσο το Tik- Tok, όσο και το Twitter έχει πλημμυρίσει με θετικά σχόλια και πράγματι, αν μας ρωτάς, η Addison έχει πολλά να δώσει στη μουσική βιομηχανία. Είναι πανέμορφη με φινέτσα και αέρα μιας star. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορίτσια που ανεβαίνουν στη σκηνή και μόλις δεις το video για το οποίο μιλάμε, θα καταλάβεις.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το post της στο Instagram για το promo του music video συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.




Δες τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved