Good Job Nicky: Έδειξε ποιος πραγματικά είναι για πρώτη φορά

Αποκάλυψε τα πάντα για την καριέρα και την οικογένειά του.

Το νέο πρόσωπο στην μουσική βιομηχανία που αγγίζει και γοητεύει το κοινό είναι ένα και ακούει στο όνομα Good Job Nicky. Ο γιος του απόλυτου Έλληνα ερωτικού καλλιτέχνη, Γιάννη Πάριου έχει ακολουθήσει τα δικά του μουσικά βήματα και μάλιστα έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τη ξένη μουσική.

Με τα τραγούδια του έχει καταφέρει να μπει στα trends του YouTube αλλά και να ακούγεται δυνατά από χιλιάδες χρήστες. Το πρόσφατο κομμάτι του «Come Home» κυκλοφόρησε πριν δύο περίπου εβδομάδες και μάλιστα συνεργάστηκε για το music video με τον πανέμορφο Ηρακλή, τον νικητή του Greece’s Next Top Model.



Αυτή τη φορά, βρίσκεται στο προσκήνιο μιας και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The Tonight Show» και μίλησε για τα πρώτα του βήματα, την καριέρα του, την οικογένειά του, αποκάλυψε όμως και κάποια μεγάλα του μυστικά.

Όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκρυβε τις μουσικές του ανησυχίες από το μπαμπά και μόνο η μητέρα του γνώριζε πως τραγουδά. Το πατέρα του τον σέβεται και τον θαυμάζει, αφού είναι ένας τρομερά επιτυχημένος καλλιτέχνης. Επίσης, μίλησε για το ψευδώνυμό του. Πώς προέκυψε το Good Job Nicky και γιατί έκρυβε πως ήταν ο γιος του Πάριου.

Δες τα παρακάτω video και θα καταλάβεις.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved