Justin - Hailey Bieber: 20 photos που δείχνουν την πραγματική τους σχέση

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν απαθανατίσει πολλές τρυφερές τους στιγμές.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια ανάμεσα στους διάσημους. Πολλές φορές αυτά αποτελούνται από δύο εξίσου γνωστούς ανθρώπους, κάτι που απογειώνει τη δημοφιλία και των δύο. Γιατί είναι ένα πράγμα το να σου αρέσει ένας διάσημος κι ένα τελείως διαφορετικό αυτός να γίνεται power couple με μία εξίσου αγαπημένη σου διάσημη κοπέλα.

Πάρε, για παράδειγμα, τον Justin Bieber και τη Hailey (Badlwin) Bieber. Οι δυο τους δεν ξεκίνησαν τόσο δυναμικά στα μάτια του κόσμου. Ο τραγουδιστής έφευγε τότε από τη μακροχρόνια on and off σχέση του με τη Selena Gomez, μία σταρ που είχε και συνεχίζει να έχει ένα από τα πιο μεγάλα και δυνατά φαν κλαμπ.

Όταν, λοιπόν, μαθεύτηκαν τα νέα της σχέσης και έπειτα του γάμου του με τη Hailey, ο κόσμος το είδε με μεγάλη δυσπιστία. Οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι το ζευγάρι θα ήταν σύντομα παρελθόν κι ότι ο Justin θα επέστρεφε στη Selena.




Τελικά, η πραγματικότητα τούς διέψευσε. Το celebrity couple παραμένει μαζί και δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Πολύ συχνά, τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο ανεβάζουν φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρουν μαζί και οι οποίες γεμίζουν με εκατομμύρια likes.

Χαμόγελα, χιούμορ, φιλιά, αγκαλιές και πολλή αγάπη. Όσα, δηλαδή, βλέπουμε στα Instagram τους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που ενθουσίασαν το κοινό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved