Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο αγαπημένος σου pop star

Αποκλείεται να καταλάβεις ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Και ποιος δε λατρεύει τις παλιές φωτογραφίες, τις παιδικές αναμνήσεις, ιδίως όταν αυτές συνοδεύονται από διάπλατα χαμόγελα. Καλλιτέχνες καθημερινά δημοσιεύουν φωτογραφίες από το παρελθόν και αυτή τη φορά το quiz που σου έχουμε είναι για δυνατούς λύτες.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει throwback δημοσιεύσεις από κορίτσια της μουσικής βιομηχανίας αλλά και του κινηματογράφου, σήμερα στο επίκεντρο βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της pop σκηνής. Το αγοράκι που θα δεις στη φωτογραφία δε μοιάζει σε τίποτα με τον κούκλο που έχεις γνωρίσει σήμερα.

Αφορμή για το post αυτό στάθηκαν τα γενέθλια του αγαπημένου του μπαμπά και ναι, πρέπει να σου πούμε πως οι χρήστες του Instagram έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν πόσο όμορφο αγοράκι ήταν στα νιάτα του.

Αυτή τη στιγμή το αγόρι μας ακολουθεί μια solo καριέρα, ωστόσο έχει υπάρξει μέλος στο πιο διάσημο συγκρότημα όλων των εποχών. Τα κομμάτια τους ακούγονται μέχρι και σήμερα, εδώ που τα λέμε, είσαι και εσύ «κολλημένη», τόσο με τα τραγούδια τους, όσο και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη σε ποιον αναφερόμαστε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανακαλύψεις μόνη σου στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved