Η εμφάνιση στα Music Awards το 2008 δε θυμίζει σε τίποτα τη Demi Lovato του σήμερα

Είναι πραγματικά αγνώριστη!

Είναι γεγονός πως οι διάσημοι celebrities με το πέρας του χρόνου αλλάζουν ραγδαία, μόνο που αυτές οι αλλαγές στην εμφάνισή τους σου περνούν πολλές φορές απαρατήρητες. Πρώτη από όλες, η Kylie Jenner έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, βέβαια, αν δεις τις παλαιότερες φωτογραφίες της μοιάζει με κάποια μακρινή της ξαδέρφη, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Στην προκειμένη περίπτωση, το πρόσωπο το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μας αυτή τη φορά είναι η μοναδική Demi Lovato.

Το κορίτσι της pop μουσικής σκηνής όχι μόνο αλλάζει το χτένισμά της ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά είναι και μια άλλη γυναίκα. Είναι γεγονός πως τη γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία, στα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία. Τότε ήταν πρωταγωνίστρια σε εφηβικές κωμικές σειρές, σήμερα όμως έχει αναδειχθεί από το κοινό ως μια από τις μεγαλύτερες pop stars.

Όσο κι αν θυμάσαι τις πρώτες της εμφανίσεις στην οθόνη σου, σίγουρα σου διαφεύγει η εμφάνισή της στα American Music Awards το 2008. Το κορίτσι μας δεν μοιάζει σε τίποτα με τη Demi του σήμερα, μιας και με ένα λευκό φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω είναι βγαλμένη από… παραμύθι.

Στις φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα δεις τη Demi Lovato να ποζάρει όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό και πράγματι θα διαπιστώσεις πως είναι πιο γλυκιά από ποτέ. Αλήθεια θυμάσαι εκείνη την εμφάνισή της;

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved