Selena Gomez: Δεν εμφανίστηκε στα Grammys και υπήρχε σημαντικός λόγος

Γι' αυτό δεν την είδες.

Με τις εμφανίσεις των Harry Styles, Cardi B και Megan Thee Stallion τα βραβεία Grammys ήταν το κάτι άλλο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες βραβεύθηκαν και μάλιστα σαγήνευσαν το κοινό με τα χορευτικά και τις ερμηνείες τους, ωστόσο αν κάτι έμοιαζε να σου λείπει από την τελετή, να σε πληροφορήσουμε πως δεν είσαι η μόνη.

Ο Harry Styles κέρδισε το πρώτο του Grammy, η Taylor Swift κέρδισε για τρίτη φορά το βραβείο «Album Of The Year» και η Beyonce, «έσπασε» το ρεκόρ, αφού απέσπασε τέσσερα βραβεία Grammy εκείνο το βράδυ. Φυσικά να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως η Beyonce έχει κερδίσει στην έως τώρα μουσική της καριέρα 28 βραβεία.



Ένα κενό υπήρχε για όλες μας όμως αφού καλλιτέχνες όπως o The Weeknd αλλά και η Selena Gomez απουσίαζαν από τη βράβευση. Όσον αφορά τον The Weeknd, είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής απαγόρευσε να προταθούν τα κομμάτια του για Grammy.

Ενώ τους τελευταίους λοιπόν μήνες η Selena πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στη Νέα Υόρκη λόγω των γυρισμάτων του «Only Murders in the Building», αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που δεν παραβρέθηκε στην τελετή του Los Angeles.

Μόνο ερμηνευτές και υποψήφιοι βρέθηκαν στα Grammys και αυτό λόγο της πανδημίας ωστόσο δεν είδαμε την αγαπημένη μας Selena και αυτό ήταν κάτι που μας στενοχώρησε. Άραγε γιατί να μην εμφανιστεί; Υπήρχε λόγος!

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved