Cardi Β- Megan Thee Stallion: Η εμφάνιση στα Grammys έγινε viral και το Twitter τρελάθηκε

Οι χρήστες του Twitter ενθουσιάστηκαν και θέλουν να δώσουν βραβείο… Oscar.

Η τελετή των 63ων ετήσιων Βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 14 Μαρτίου στο «Staples Center» του Los Angeles και πρέπει να σου πούμε πως οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές. Παρά τις επιπλήξεις των The Weeknd και Zayn Malik, η βραδιά κύλησε υπέροχα και πρέπει να σου πούμε πως Harry Styles, Taylor Swift, Megan Thee Stallion και Cardi B κατέπληξαν το κοινό και όχι άδικα.

Όσον αφορά τις βραβεύσεις, δεν πέσαμε από τα σύννεφα, αφού o Harry Styles κέρδισε το πρώτο του βραβείο Grammy με το κομμάτι «Watermelon Sugar», η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει για τρίτη φορά το βραβείο «Album Of The Year», όσο για τη Beyonce, «έσπασε» το ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία.

Οι εμφανίσεις των stars έβαλαν φωτιά στην τελετή με εκείνη της Dua Lipa να αφήνει άφωνο το κοινό με τα χορευτικά της... τεχνάσματα, ωστόσο η κοινότητα του Twitter τρελάθηκε με δύο καλλιτέχνιδες και αυτές δεν είναι άλλες από τη Megan Thee Stallion και την Cardi B.



Η αντίδρασή τους ήταν φυσικά η αναμενόμενη, άλλωστε τα κορίτσια της ραπ σκηνής δεν τους άφησαν και πολλά περιθώρια. Η εμφάνισή τους ήταν το highlight της βραδιά και ξεπέρασε κάθε προηγούμενη. Η Megan έμοιαζε πραγματικά με θεότητα καθώς ερμήνευε τις επιτυχίες «Body» και «Savage» αλλά κέρδισε και το βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης.

Η πρώτη live εμφάνισή των δύο τους για το κομμάτι «WAP» πραγματοποιήθηκε στην τελετή βραβείων Grammys και τα σχόλια στο Twitter είναι το κάτι άλλο. Εκείνο που σίγουρα πρέπει να σου πούμε πριν περάσεις στη gallery είναι πως οι θαμαστές θέλουν τα κορίτσια να πάρουν βραβείο Oscar για αυτή τους την εμφάνιση.



Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved