20 φωτογραφίες της Rihanna με μαγιό που εντυπωσίασαν το Instagram

Οι followers της τρελάθηκαν!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Rihanna έχει εντυπωσιάσει τους φανατικούς της θαυμαστές με τις εμφανίσεις αλλά και τα singles της. Με τον δικό της μοναδικό τρόπο έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τα κομμάτια της έχουν εκτοξευθεί στα charts. Το είδος άλλωστε που πρεσβεύει δεν έχει γνωρίσει καλλιτέχνιδα όμοιά της.

Τα πρώτα δύο studio albums της «Music of The Sun» κυκλοφορίας του 2005 και το «A Girl Like Me» κυκλοφορίας 2006, κατατάχθηκαν στο Top10 του US Billboard 200 και έκτοτε η καριέρα της έφτασε στο απόγειό της. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως το «Umbrella» ήταν το κομμάτι εκείνο το οποίο της χάρισε το πρώτο της Grammy Award.



Λοιπόν, κάπου εδώ πρέπει να σου θυμίσουμε πως εκτός από εξαιρετική καλλιτέχνιδα και σαγηνευτική γυναίκα είναι και άξια επιχειρηματίας. Η πρώτη της επιχειρηματική κίνηση ήταν το 2011. Λάνσαρε γυναικεία αρώματα και η επωνυμία ήταν «Reb’l Fleur». Ήρθαν ακόμη αρκετά επιχειρηματικά projects με το «Fenty» και το «Fenty Beauty» να προμηθεύουν με ρούχα και καλλυντικά σε γυναίκες ολόκληρο τον πλανήτη. Σήμερα το «Savage x Fenty» έχει την πιο hot συλλογή εσωρούχων που κάθε μια μας θα ζήλευε και πρέπει να συμφωνήσουμε πως δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο από την ίδια τη Rihanna.

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η όμορφη καλλιτέχνιδα έχει πολλές φορές δημοσιεύσει φωτογραφίες με εσώρουχα ή και μαγιό, φωτογραφίες οι οποίες συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes. Αμέτρητες φορές έχει σαγηνεύσει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις πόζες της και ναι, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις 20 καλύτερες φωτογραφίες της.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved