Nick Jonas: Πιο sexy από ποτέ στο νέο music video και οι fans του έχουν ενθουσιαστεί

Εντάξει λοιπόν, Nick από εμάς είναι ναι.

Μετά την ανακοίνωση της νέας μουσικής κυκλοφορίας του Nick Jonas, οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί, όπως κάθε φορά άλλωστε. Ο καλλιτέχνης έχει ένα τεράστιο φανατικό κοινό να τον ακολουθεί και όχι άδικα. Το ταλέντο του είναι απεριόριστο και ας μη σχολιάσουμε το πόσο κούκλος είναι. Όσον αφορά αυτό λοιπόν το τελευταίο, στο νέο του music video έβαλε «φωτιά» στα social media και όχι για τις… φωνητικές του ικανότητες.

Το «Spaceman» λατρεύτηκε αμέσως από τους fans οι οποίοι αμέσως το ανέδειξαν και κατατάχθηκε στις υψηλές θέσεις των charts, ωστόσο εκείνο που έγινε viral είναι το music video. Βεβαίως να αναφέρουμε πως σε αυτό εμφανίζεται και η αγαπημένη του σύζυγος Priyanka Chopra.

https://www.instagram.com/reel/CMSV7XFjc6U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ένα tweet του το music video του «Spaceman» είναι η αγαπημένη του ταινία από τον… Matt Damon. Γιατί αυτό; Αφού φυσικά θυμίζει την ταινία «The Martian». Συγκεκριμένα έγραψε: «Ας μιλήσουμε όμως για το #SpacemanVideo… Αυτό είναι σίγουρα η νέα αγαπημένη μου ταινία Matt Damon!»

Και για να φτάσουμε επιτέλους στο φλέγον ζήτημα, παρακολουθώντας τον Nick να πηγαίνει στον πλανήτη Άρη, θα συνειδητοποιήσεις πως… χάνει τα ρούχα του, κάτι φυσικά που αιφνιδιάζει αλλά συνάμα ενθουσιάζει τις πιστές θαυμάστριές του.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved