Έχεις δει πρόσφατα την κόρη του Eminem; Στο νέο της post είναι ίδια ο μπαμπάς της

Η ομοιότητα είναι τρομακτική.

Λοιπόν, είναι γεγονός πως η ομοιότητα του Eminem και της κόρης του είναι εμφανέστατη, ωστόσο το πρόσφατο post της Hailie Jade Scott Mathers, είναι η έμπρακτη απόδειξη αυτού. Το πανέμορφο κορίτσι έκανε μια ανάρτηση στα social media που θύμισε στους θαυμαστές τις ένδοξες εποχές του 2000, τότε που ο μπαμπάς της γνώριζε τεράστια επιτυχία με τα κομμάτια του.

Η 25χρονη Hailie, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie στην οποία έχει βάψει τα μάτια της με μια κόκκινη σκιά, έχει φορέσει ένα μαύρο δερμάτινο μαντίλι στα μαλλιά της και μια αλυσίδα στο λαιμό της, μια εμφάνιση που παραπέμπει σε ένα από τα καλύτερα music videos του Eminem.

Οι θαυμαστές της αμέσως θυμήθηκαν το «The Real Slim Shady», ένα music video του 2010, που τότε είχε κάνει θραύση. Μάλιστα το post της συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 likes και τα σχόλια πήραν φωτιά. Οι fans της την επαίνεσαν για τη φωτογραφία της αυτή και φυσικά τόνισαν την απίστευτη ομοιότητα μπαμπά και κόρης.



Εν τω μεταξύ σε αυτό το σημείο πρέπει να σου θυμίσουμε πως η Hailie έχει εμφανιστεί σε music video του μπαμπά της. Το κομμάτι είναι το «My Dad’s Gone Grazy» και όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος το Eminem σε συνέντευξη του 2014 στο Rolling Stone εμπνεύστηκε αυτό το τραγούδι από την ίδια την κόρη του.



Δες τη φωτογραφία στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved