Πρωταγωνίστρια των Avengers έκανε μία δήλωση που κανείς δεν περίμενε

Έδωσε μία ελπίδα στους πιστούς φανς των ταινιών.

Θυμάσαι πώς ένιωσες όταν πήγες στο σινεμά και είδες την τελευταία ταινία των Avengers; Το Endgame ήταν μία από τις πιο συγκινητικές ταινίες περιπέτειας και κατάφερε αυτό που λίγες παραγωγές με σούπερ ήρωες κατάφεραν να κάνουν. Έφεραν κοντά όλον τον πλανήτη και δημιούργησαν συναισθήματα που συνήθως οι πιο κοινωνικές ή δραματικές επιτυγχάνουν.

Η σκηνή με τη θυσία του Iron Man και μόνο στη σκέψη της μας κάνει και συγκινούμαστε. Εκείνο το βλέμμα την ώρα που κοίταζε τον Doctor Strange για να πάρει την επιβεβαίωση του σεναρίου και να φορέσει το γάντι του Thanos μάς έχει στοιχειώσει. Το ολόγραμμα που έφτιαξε μετά για την οικογένειά του κορύφωσε την ιστορία του με το εικονικό «I Love You 3000».




Εκεί, λοιπόν, που σκεφτόμαστε πώς ακριβώς θα είναι η ζωή μετά την αποχώρηση τόσο βασικών πρωταγωνιστών από το universe της Marvel με την απορία του αν κάποιος θα επιστρέψει με τον οποιονδήποτε τρόπο στις ταινίες, η Gwyneth Paltrow που υποδύεται την Pepper Potts, μίλησε σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει μελλοντικά σε κάποια από τις παραγωγές της Marvel και στον αγαπημένο ρόλο.

Η δήλωσή της δεν εντάσσεται ούτε στην πολύ θετική ούτε στην πολύ αρνητική περίπτωση, αλλά την εκτιμάμε, όπως και να έχει το θέμα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη διαβάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved