20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Dua Lipa είναι η απόλυτη rock star

Είναι η απόλυτη Queen.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media των celebrities έχουμε καταλάβει ποιοι πραγματικά είναι οι αγαπημένοι μας διάσημοι καλλιτέχνες. Το Instagram μας έχει βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά με τον έξω κόσμο, ιδίως τώρα εν μέσω του lockdown, ωστόσο μας επιτρέπουν να ρίχνουμε κλεφτές ματιές και στις ζωές των ηθοποιών και των μουσικών που λατρεύουμε.

Η Dua Lipa είναι μια από τις καλλιτέχνιδες που αγαπάμε, άλλωστε οι μουσικές της επιτυχίες μιλούν απευθείας στις καρδιές μας. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, είναι και μια πανέμορφη γυναίκα που πολλές θα ζήλευαν.



Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες και videos της και με αυτά τα posts έρχεται πιο κοντά με το φανατικό της κοινό. Έχει κερδίσει βραβεία, έχει κάνει λαμπερές εμφανίσεις και αν δεν το έχεις καταλάβει, μιλάμε για μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες γυναίκες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Και λοιπόν για να μπούμε αμέσως στο θέμα, στο προφίλ της στα social media θα βρεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν το παραπάνω. Είναι μια πραγματική rock star και οι φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery δεν θα σου αφήσουν καμιά αμφιβολία.

Δες τις καλύτερες φωτογραφίες της στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved