Harry Potter: Δε φαντάζεσαι για ποιο πράγμα μετανιώνει ο «Ron»

Ο διάσημος πρωταγωνιστής αποκαλύπτει κάτι που δε γνωρίζαμε.

Όταν οι ταινίες του Harry Potter βρίσκονταν στα γυρίσματά τους, οι βασικοί πρωταγωνιστές ήταν πολύ μικροί σε ηλικία. Βρίσκονταν σε μία φάση που προσπαθούσαν να ταιριάξουν τη ζωή ενός ηθοποιού με αυτήν ενός παιδιού, με τα διαβάσματα και ό,τι άλλο συνεπαγόταν αυτό το «πάντρεμα».

Το αποτέλεσμα, όπως γνωρίζουμε όλοι, είναι να κυκλοφορήσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες και επικές ταινίες που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο και να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία.

Όταν οι ηθοποιοί μιλάνε τώρα για πράγματα που συνέβαιναν τότε στις ταινίες, το κοινό παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλές φορές, μάλιστα, αποκαλύπτουν γεγονότα για τα οποία δεν είχαμε καμία γνώση και πολλά από αυτά είναι, μάλιστα, και λίγο αστεία.




Ο Rupert Grint, που υποδύθηκε τον Ron, πρόσφατα μίλησε στο prodcast του ηθοποιού Dax Shephard, Armchair Expert with Dax Shepard, και αποκάλυψε κάτι που μετανιώνει από τις ταινίες του Harry Potter.

Αυτό δε σχετίζεται με τον ρόλο του ως σύνολο, αλλά κυρίως με ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που είχε στην τέταρτη ταινία του franchise.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για τι ακριβώς πρόκειται.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved