H Paris Jackson έχει νέο αγόρι και είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός (photos)

H 22χρονη καλλιτέχνιδα έχει νέο αμόρε.

Η Paris Jackson πριν εμφανιστεί με τον κούκλο ηθοποιό στο Instagram είχε σχέση με τον συνεργάτη της Gabriel Glenn, ωστόσο τον περασμένο Αύγουστο χώρισαν οριστικά. Όπως αναφέρεται και στο HoolywoodLife αποκλειστικά, χώρισαν φιλικά και δεν υπάρχει ίχνος θυμού από κανέναν τους.

Φαίνεται πως το 2021 είναι η χρονιά της, άλλωστε εκτός από τις επαγγελματικές της επιτυχίες μόλις γνώρισε τον έρωτα της ζωής της και έχουμε αποδείξεις γι' αυτό.



Ο 35χρονος ηθοποιός, διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στο «Into the Wild» και« The Girl Next Door», μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram στις οποίες βρίσκεται με την πανέμορφη 22χρονη καλλιτέχνιδα. Αυτά τα posts στάθηκαν και η αφορμή για να πυροδοτήσουν τις υποψίες των θαυμαστών.

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Emile Hirsch έκαναν τους θαυμαστές να πιστεύουν πως είναι το νέο αγόρι της Paris Jackson και όχι άδικα, αφού θα τους δεις να βρίσκονται αγκαλιά.

Η φωτογραφία σχολιάστηκε εκτός από χιλιάδες fans και από την Kate Bosworth, με την οποία ο Emile γυρίζει τη νέα ταινία «The Immaculate Room»

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Emile δημοσίευσε κάποια φωτογραφία τους. Στις 23 Φεβρουαρίου, μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία τους, στην οποία είναι κοντά και φαίνονται πιο χαρούμενοι και… ερωτευμένοι από ποτέ.



Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved