Η star του Riverdale έχει νέο αγόρι και ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι!

Η αγαπημένη σου ηθοποιός φαίνεται πως έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της και οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι πια πως πρόκειται για το νέο hot ζευγάρι στο χώρο των celebrities. Όλα δείχνουν πως η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Riverdale» είναι ερωτευμένη και μάλιστα έχει «πιαστεί» πολλές φορές από το φακό με το νέο της αγόρι.

Ο λόγος για την πανέμορφη Madelaine Petsch, η οποία τους τελευταίους μήνες βγαίνει με τον Ολυμπιακό ξιφομάχο, Miles Chamley-Watson, και μάλιστα εντοπίστηκαν στο Βανκούβερ πολλές φορές μαζί. Όσο για το… χρονικό της σχέσης τους, Madelaine και Miles πρωτοεμφανίστηκαν δημόσια στις αρχές του Μαρτίου.

Η Daily Mail ανέφερε πως ο Miles μετακόμισε ακόμη και την εκπαίδευσή του από το Λος Άντζελες στο Βανκούβερ προκειμένου να είναι πιο κοντά στην ηθοποιό καθώς βρισκόταν εκεί για χάρη των γυρισμάτων της πέμπτης σεζόν του «Riverdale».




Μέχρι τώρα, ούτε η Madelaine ούτε ο Miles έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, οπότε, υπάρχει πιθανότητα το ζευγάρι να είναι απλά φίλοι; Οι κοινές εμφανίσεις τους, τόσο στον κόσμο των social media, όσο και στις εξόδους τους μαρτυρούν κάτι εντελώς διαφορετικό, επομένως μένει μόνο να κάνουν την επίσημη ανακοίνωσή τους. Κατά τα άλλα, οι θαυμαστές είναι σίγουροι πως η σχέση τους είναι το ιδανικό love- story.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved