Selena Gomez: Σκέφτεται να σταματήσει τη μουσική; Η αποκάλυψή της θα σε σοκάρει (video)

Σκέφτεται να αποσυρθεί από το χώρο της μουσικής.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι που έχει αγαπηθεί από το κοινό, από τα πρώτα της κιόλας βήματα. Η πορεία της ξεκίνησε τουλάχιστον μια δεκαετία πριν, όταν ακούσαμε τη φωνή της στα soundtracks της Disney, αλλά και όταν την είδαμε σε παιδικές ταινίες. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να εργάζεται σκληρά και να κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη.

Συνεργασίες, νέα albums και αμέτρητα singles έχουν κυκλοφορήσει από εκείνη, ωστόσο η αποκάλυψή της σοκάρει τόσο εμάς, όσο και τους φανατικούς θαυμαστές της! Πρόκειται να εγκαταλείψει το τραγούδι; Σκέφτεται να αποσυρθεί από το χώρο της μουσικής;

Με αφορμή τη συνέντευξή της στο Αμερικάνικο περιοδικό «Vogue» η Selena έκανε μια από τις μεγαλύτερες εξομολογήσεις θέτοντας το ερώτημα γιατί συνεχίζει να κάνει μουσική.

Λοιπόν αν μας ρωτάς, συνεχίζει να κάνει μουσική γιατί ο κόσμος την αγαπά, ωστόσο εκείνη εκμυστηρεύτηκε πως μερικοί ακροατές δεν συμφωνούν. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι δύσκολο να συνεχίσεις να κάνεις μουσική όταν ο κόσμος δεν σε παίρνει υποχρεωτικά στα σοβαρά»

Συνεχίζοντας αποκάλυψε πως το «Lose You To Love Me» είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια της, ακόμη κι αν κάποιοι δεν έχουν την ίδια άποψη. «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που απολαμβάνουν τη μουσική μου, και είμαι τόσο ευγνώμων, γι' αυτό το λόγο συνεχίζω. Νομίζω πως την επόμενη φορά που θα κάνω ένα album θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θέλω να επιχειρήσω μια τελευταία προσπάθεια πριν αποχωρήσω από τη μουσική.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved