Η Bella Hadid τράβηξε τις πιο ασυνήθιστες photos και το Insta τις αποθέωσε

Είναι ομολογουμένως ένα πολύ απρόβλεπτο κορίτσι.

Η Bella Hadid ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Στον χώρο της, η εξωτερική εμφάνιση παίζει θεμελιώδη ρόλο και, αν έχεις και το βλέμμα, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Hadid, η επιτυχία είναι κατά κάποιον τρόπο προδιαγεγραμμένη.

Το μοντέλο έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες. Μερικοί από τους πιο διάσημους οίκους μόδας την έχουν επιλέξει για φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες τους και για να περπατήσουν στα catwalk τους.




Η Bella, όμως, όπως συνηθίζεται στους celebrities τα τελευταία χρόνια, έχει και έναν πολύ επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram που μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 39 εκατομμύρια followers. Αν την ακολουθείς, ξέρεις ότι πρόκειται για ένα κορίτσι με έντονο ταπεραμέντο, κάτι που φυσικά είναι πολύ ορατό στο προφίλ της.

Οι αναρτήσεις της γεμίζουν εκατοντάδες χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια δεν έχουν σταματημό. Λογικό, καθώς πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι πολύ σέξι ή πολύ εντυπωσιακές ή πιο εναλλακτικές.

Πρόσφατα, η Bella αποφάσισε να κάνει μία πιο περίεργη ανάρτηση. Από την άποψη ότι στις φωτογραφίες της, οι πόζες της και το στυλ που έχει ακολουθήσει είναι αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα της.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες της ανάρτησης για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved