Μετά την κοκκινομάλλα Gigi Hadid, βρήκαμε 10 photos της που έριξαν το Insta

Το μοντέλο έχει τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγες φορές.

Η ζωή της Gigi Hadid τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτη αλλαγές. Σαφώς όταν είσαι ένα πασίγνωστο μοντέλο με καριέρα που πολλές του χώρου θα ζήλευαν, κάποια πράγματα έρχονται εκ των πραγμάτων μόνα τους. Η δημοσιότητα φέρνει όλα τα φώτα πάνω της και αυτό είναι κάτι λογικό.

Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας ζητούν την Gigi με την πρώτη ευκαιρία. Άσχετα που τελευταία έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της εγκυμοσύνης της με το πρώτο της παιδί, η Gigi είναι ένα μοντέλο που έχει καταφέρει στα 25 του χρόνια αποτελεί Νο1 όνομα.

Σε πρόσφατη φωτογραφία της, ωστόσο η νεαρή καλλονή εμφανίστηκε πολύ διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Τα μαλλιά της δεν είχαν το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα με το οποίο την έχουμε γνωρίσει, ενώ στη θέση του βρέθηκε μία strawberry απόχρωση.




Καμία ένσταση δεν έχουμε για το χρώμα όμως, το διάσημο μοντέλο είναι πραγματικά αγνώριστο. Σίγουρα οι αλλαγές σε αυτό το επάγγελμα πρέπει να γίνονται για να κρατούν το ενδιαφέρον του κόσμου και των brands, ωστόσο τέτοιου μεγέθους σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν της τη μεγάλη αλλαγή, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές από τις πιο εκρηκτικές της φωτογραφίες.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved