«Έχω χάσει το πάθος μου για το Tik- Tok»: Η Charli D’Amelio εγκαταλείπει τα social;

Η αποκαλυπτική εξομολόγησή της θα σε σοκάρει.

Ακόμη κι αν βλέπεις μια υπέροχη εικόνα στα social media είναι γεγονός πως πίσω από αυτή ενδεχομένως να κρύβονται ιστορίες που δεν γνωρίζεις. Το τελευταίο διάστημα, με την έξαρση των social media και την ανάδειξη των influencers, τόσο στο Instagram, όσο και στο Tik- Tok είναι αλήθεια πως έχουν βρεθεί στο στόχαστρο πολλοί και μια από εκείνους είναι και η Charli D’Amelio.

Σε πρόσφατή της εμφάνιση με την αδερφή της, η διάσημη και πανέμορφη Charli αποκάλυψες πως σκέφτεται να αφήσει την πλατφόρμα. Για την ακρίβεια εξέφρασε την απογοήτευσή της και εξομολογήθηκε πως έχει χάσει το πάθος που είχε στην αρχή.

Οι χρήστες του Tik- Tok και του Instagram την έχουν «ταράξει» στα αρνητικά σχόλια για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως η ίδια είπε στο podcast «Charli and Dixie: 2 Chix» κάθε φορά που αποφασίζει να πει κάτι στους followers της εκείνοι της τονίζουν πως δεν έχει προσωπικότητα και πως είναι βαρετή.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσω να δημοσιεύω σε μια πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι που με παρακολουθούν δεν θέλουν πραγματικά να με παρακολουθήσουν αλλά να με σχολιάζουν αρνητικά» τόνισε η Charli και συνέχισε «Έχω χάσει το πάθος μου και προσπαθώ να το ξαναβρώ.»

Άκουσε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved