Η Λάουρα Νάργες φωτογραφίζεται με τον πιο γλυκό άνθρωπο της ζωής της

Μπορείς να φανταστείς ποιον έχει στην αγκαλιά της;

Εδώ και πολύ καιρό, η Λάουρα Νάργες ανήκει σε μία από τις πιο αγαπημένες μας παρουσίες. Η τηλεόραση σίγουρα την έχει λατρέψει ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε τότε στο So You Think You Can Dance και δοκίμαζε τις ικανότητές της στον χορό. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Η Λάουρα ανήκει στις περιπτώσεις των ανθρώπων που σου δίνουν κατευθείαν να καταλάβεις ότι «το έχουν» σε αυτό που κάνουν. Τα backstage των εκπομπών στα οποία βρέθηκε απέκτησαν έναν φρέσκο αέρα που σου έφτιαχνε τη διάθεση και μόνο που έβλεπες το πλάνο.

Στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Τη βλέπουμε σε ταξίδια της, τη βλέπουμε με τη γλυκιά της γάτα, Σίσσυ και γενικά τη θαυμάζουμε σε οποιαδήποτε ανάρτησή της.




Πρόσφατα, η Λάουρα έκανε ένα post στο οποίο ποζάρει με ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που μόλις δεις, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι πόσο αξιολάτρευτο πλάσμα φωτογραφίζεται στην αγκαλιά της.

Η εν λόγω φωτογραφία ξεπέρασε τα 10 χιλιάδες likes μέσα σε 16 ώρες και καμία εντύπωση δεν πρόκειται να σου προξενήσει όταν δεις τη λήψη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved