Η tb photo του «κακού» του Harry Potter μάς θύμισε την παιδική μας ηλικία

Ετοιμάσου για πολλή νοσταλγία μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Οι ταινίες του Harry Potter αποτελούν σήμα κατατεθέν για τη γενιά των 90s και όχι μόνο. Ο κόσμος που έφτιαξε η J. K. Rowling ανήκει σε αυτούς που χαράζονται στο μυαλό σου και δεν μπορούν να διαγραφούν. Μεγάλη σημασία έπαιξε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σύμπαν που βασίστηκε στα παιδιά και έδινε απεριόριστες επιλογές κάνοντας τα αδύνατα δυνατά.

Όσο για τους ηθοποιούς που βρέθηκαν να συμμετέχουν στη λίστα του cast των ταινιών, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά και ξεκάθαρα. Σε μία μέρα η δημοφιλία τους εκτοξεύτηκε και ξαφνικά αυτά έγιναν τα αστέρια για τα οποία μιλούσε όλος ο πλανήτης.

Σίγουρα, λοιπόν, κι εσύ θα έχεις ξεχωρίσει κάποιους ως τους πιο αγαπημένους σου και ακόμα «κακοί», όπως ο Malfoy, μπορεί να αποτελούν την επιλογή σου για την εξαιρετική απόδοση του χαρακτήρα τους από τους ηθοποιούς που τους ανέλαβαν.




Πρόσφατα, ο Tom Felton -aka Draco Malfoy- αποφάσισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία από την εποχή που γύριζαν τις ταινίες. Σε αυτήν, φωτογραφίζεται με δύο συναδέλφους του και πολύ γνώριμούς μας χαρακτήρες.

Η Emma Watson -Hermione Granger- και ο Alfred Enoch -Dean Thomas- κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Felton και φαίνεται ότι είναι σε μία διαδικασία μελέτης, πολύ πιθανό να μαθαίνουν το σενάριο της ταινίας.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την υπέροχη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved