Το αγοράκι της photo είναι σήμερα ο πιο σέξι ηθοποιός

Έχει παίξει σε μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες παραγωγές του πλανήτη.

Έχουμε δει πολλούς διάσημους ανθρώπους να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους από όταν ήταν μικροί. Το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό, γιατί ουσιαστικά έτσι σου επιτρέπεται να δεις τον αγαπημένο σου διάσημο στο βάθος του χρόνου και να εντοπίσεις τις αλλαγές που έχει υποστεί η εξωτερική του εμφάνιση.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πέρα από όλα τα παραπάνω, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα απλά αξιολάτρευτο θέαμα που προφανώς και θέλεις να δεις.

Το αγοράκι που εικονίζεται στη φωτογραφία που βλέπεις είναι πάρα πολύ διάσημο σήμερα. Για την ακρίβεια, τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα top ονόματα στον χώρο της υποκριτικής και έχει συγκεντρώσει μεγάλο κοινό να τον υποστηρίζει και να μη χορταίνει να τον βλέπει.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός γεννήθηκε στο Jersey και είναι ο τέταρτος από τους πέντε αδερφούς της οικογένειας. Όσο μεγάλωνε τόσο περισσότερο ήταν ορατό ότι η υποκριτική θα γινόταν ο τομέας που θα τον κέρδιζε. Στα 16 του, όμως, την ώρα που έπαιζε rugby, γνώρισε τον Russell Crowe, ο οποίος βρισκόταν εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία Proof of Life.

Εκεί ο ηθοποιός έδωσε στον έφηβο τότε νεαρό μερικές συμβουλές σχετικά με την υποκριτική ενώ του έστειλε και ένα πακέτο στο οικοτροφείο όπου πήγαινε.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει ρόλους σε παραγωγές, όπως Stardust (2007), The Witcher (2019) και Man of Steel (2013).

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιος είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved