Ξέχνα τη Barbie! Η Cardi B μόλις έγινε κούκλα για κορίτσια

Αυτό δεν το περίμενε κανένας!

Λοιπόν, ναι, η Cardi B δε σταματά να εκπλήσσει τους φανατικούς θαυμαστές της και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ακούσουμε κάποιο νέο της single ή να δούμε μια νέα hot εμφάνισή της, αλλά κάτι που κανένας δεν περίμενε.

Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει τη διάσημη ράπερ από τα μελλοντικά της σχέδια και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα. Η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να λανσάρει τη δική της κούκλα και αφορμή αυτής της ιδέας στάθηκε η μικρή… Kulture.

Η Cardi B όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Today» πως σαν μικρό κορίτσι δεν είχε την πολυτέλεια να παίζει με κούκλες, αλλά και να βρίσκει κούκλες που να της μοιάζουν, έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια κούκλα ίδια με εκείνη ώστε η κόρη της να παίζει.

«Είναι υπέροχο, γιατί θα ήθελα πολύ η κόρη μου να παίζει με μια κούκλα που μοιάζει με εμένα.» τόνισε η Cardi και συνέχισε: «Καμία από αυτές τις κούκλες δεν έχει το στιλ μου, καμία δεν έχει τη γεύση μου. Θέλω μια κούκλα που να με αντιπροσωπεύει».

Η κούκλα θα είναι διαθέσιμη για 72 ώρες μέσα από το «Real Woman Are» και μάλιστα θα κοστίζει μόνο 35 δολάρια. Βέβαια, ο αριθμός των τεμαχίων θα είναι περιορισμένος και θα κυκλοφορήσει μόνο σε 1.000 αντίγραφα.




Φυσικά οι θαυμαστές της πρέπει να σου πούμε πως δεν ενθουσιάστηκαν με αυτή της την επιχειρηματική κίνηση, ωστόσο δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα. Ανέβασε ένα IG Live Video στο Instagram με το οποίο έδωσε εξηγήσεις στους fans. Έπειτα από αυτό, όπως αναφέρεται και στο παραπάνω video, η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Twitter.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved