Miley Cyrus: Η σοκαριστική αποκάλυψή της για το «Hannah Montana»

Δεν θα πιστεύεις τι της συνέβη.

Δεν είναι κρυφό πως η Miley Cyrus έγινε ευρέως γνωστή από τη νεανική σειρά «Hannah Montana», μάλιστα οι θαυμαστές της τη λάτρεψαν μέσα από το ρόλο της και έπειτα ανακάλυψαν το ταλέντο της στο τραγούδι. Πολλές φορές η Miley έχει μιλήσει για τη ζωή της και εκείνο το διάστημα. Για το πόσο δύσκολο ήταν για ένα έφηβο κορίτσι να τα βγάλει πέρα με τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά όμως έκανε τη μεγαλύτερη αποκάλυψη.

Η επιτυχημένη σειρά «Hannah Montana» προβλήθηκε από το 2006 έως και το 2011 και όπως θα θυμάσαι η... Miley Stewart ήταν ένα έφηβο κορίτσι που ζούσε κρυφά σαν pop star.

https://www.instagram.com/p/CL2t1XTJjbh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτός ο ρόλος αν και φαινομενικά ταίριαζε γάντι στη Miley αποδείχθηκε πως της προκάλεσε μια έντονη σύγχυση και μάλιστα η καλλιτέχνιδα μίλησε γι' αυτό ανοιχτά στο podcast «Rock This» της Allison Hagendorf, στην πλατφόρμα του Spotify.

Η Miley έκανε την αποκάλυψή της και παραδέχθηκε πως, αν και ο ρόλος ήταν ιδανικός για εκείνη, την έφερε σε έντονη σύγκρουση με την ταυτότητά της, με το ποια είναι στην πραγματικότητα. Εκείνο που αξίζει να τονίσουμε είναι πως ένιωθε- όπως είπε- πως κανένας δεν ενδιαφερόταν για εκείνη όταν «έφευγε» από το ρόλο της.

«Όταν δεν είσαι η Hannah, κανείς δεν νοιάζεται για σένα. Αυτή ήταν η ιδέα. Έπρεπε πραγματικά να το αλλάξω αυτό», τόνισε στη συνέντευξή της και εκείνο που μας σόκαρε ήταν η αποκάλυψή της πως μετά το τέλος της σειράς έπαθε κρίση ταυτότητας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved