Addison Rae: Τελικά την απάτησε ο Bryce Hall; Τι απαντά η ίδια

Μόλις έκανε μια εξομολόγηση!

Το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο βρίσκεται η Addison Rae και ο Bryce Hall, αφού έχουν φουντώσει οι φήμες περί… απιστίας. Τι εννοούμε με αυτό; Ο Bryce φημολογείται πως απάτησε με κάποια άλλη την Addison. Άραγε αληθεύει αυτό το σενάριο; Τόσο ο Bryce, όσο και η Addison πήραν θέση στα social media και μίλησαν γι' αυτό.

O Bryce, κατηγορήθηκε αμέσως από τους θαυμαστές πως βρέθηκε με μια άλλη κοπέλα στο Λας Βέγκας, κάτι που διέψευσε αμέσως με ένα Tweet του τονίζοντας πως δεν απάτησε την Addison. Λοιπόν, εδώ λίγο δυσκολεύουν τα πράγματα αφού μέσα στην εβδομάδα η Addison ανέβασε ένα insta story και με ένα κείμενο έδωσε εξηγήσεις στους θαυμαστές της. Σίγουρα αυτό θέλεις να το διαβάσεις.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο Bryce «πιάστηκε» από το φακό να κάθεται με τη Samantha Salvador, aka Saiviantha, στο Λας Βέγκας. Φαίνονται να μιλούν λίγο πιο κοντά και έτσι οι fans ήταν πεπεισμένοι πως κάτι συνέβη μεταξύ τους. Τόσο ο νεαρός Tik- Toker, όσο και η Samantha αρνήθηκαν αυτό το σενάριο, όμως η δημοσίευση της Addison αφήνει αμφιβολίες.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ακούσει τη δική της άποψη και μάλιστα όταν ο Fletcher από το Hollywood Fix της έκανε ερωτήσεις εκείνη αναστατώθηκε και αποχώρησε. Λοιπόν τι μπορεί να έγραψε στα social media;



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved