Shawn Mendes: Έκανε το ομορφότερο δώρο γενεθλίων στην Camila Cabello

H Camila έγινε 24 και το αγόρι της φρόντισε να περάσει τα καλύτερα γενέθλια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα αγόρι που θυμάται τις επετείους σας, τις γιορτές και τα γενέθλιά σου. Ο Shawn Mendes όχι μόνο θυμήθηκε τα γενέθλια της αγαπημένης του αλλά της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη και φρόντισε αυτή την ημέρα να μην τη ξεχάσει ποτέ.

Οι δύο τους αν και το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα από ποτέ. Περνούν την καραντίνα μαζί και μάλιστα επισκέπτονται συχνά τις οικογένειές τους. Λοιπόν, εσύ θα ήθελες ένα αγόρι σαν τον Shawn; Εμείς μετά από αυτό που είδαμε, σίγουρα!

Η όμορφη Camila Cabello έκλεισα τα 24 της χρόνια και το αγόρι της φρόντισε να της ευχηθεί δημόσια και να της υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι για εκείνον. Με μια υπέροχη φωτογραφία τους στο Instagram ο Shawn έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα και στη λεζάντα της έγραψε: «Χρόνια πολλά στο πιο ευγενικό, γενναίο και όμορφο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Σ’ αγαπάω περισσότερο κάθε μέρα.»

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό αφού με μια ακόμη δημοσίευσή του έδωσε στους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα από την ημέρα τους. Πήγε την Camila μια βόλτα με ένα αυτοκίνητο του γκολφ. Γιόρτασαν τα γενέθλιά της και η ημέρα αυτή θα της μείνει αξέχαστη.



Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε ο Shawn για τα γενέθλια της Camila.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved