Η ταινία του Tom Holland και της Daisy Ridley έχει προβληματίσει το κοινό

Όπως και να έχει το θέμα, εμείς θέλουμε πολύ να δούμε την ταινία.

Ο κινηματογράφος επηρεάζει πολύ τον κόσμο. Ο τομέας της ψυχαγωγίας προσφέρει ανακούφιση στην ανάγκη για απεμπλοκή από την πραγματικότητα, από το άγχος και τους προβληματισμούς που μπορεί αυτή να φέρει μαζί του. Γι’ αυτό και οι ηθοποιοί έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στο κοινό τους.

Ο Tom Holland, για παράδειγμα, είναι ένα από τα αγόρια που έχουν χτίσει ένα μεγάλο και πιστό φαν κλαμπ. Ο ρόλος του Spider-Man στο δυναμικό της Marvel δεν άφησε πολλά περιθώρια να μην καταξιωθεί ένα τόσο ταλαντούχο παιδί.

Το πρόσφατο επαγγελματικό του βήμα τον θέλει αυτήν τη φορά στο πλευρό της Daisy Ridley, μίας ηθοποιού που αγαπήσαμε μέσα από τον χαρακτήρα της Rey στις νέες ταινίες Star Wars.

Η ταινία Chaos Walking αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου The Knife of Never Letting Go του Patrick Ness και κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου. Οι πρώτες κριτικές για όσους έχουν δει ήδη την ταινία, όμως, φαίνονται αρκετά διχασμένες -Όχι ότι αυτό θα μας αποτρέψει από το να τη δούμε κι εμείς-.




«Το Chaos Walking είναι μπερδεμένο, αλλά παρέχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με την καταστροφική φύση των σκέψεων. Είναι ένα δυστοπικό concept γεμάτο με κάτι που μπορεί να σε προβληματίσει, αλλά το αποτέλεσμα είναι μέτριο», είπε η Sarah El-Mahmood του CinemaBlend.

«Το να προσπαθείς να πλοηγήσεις μία λογική κιβωτό μέσα από τις ανακατεμένες, ασύνδετες σκηνές είναι μεγάλο αίτημα από το κοινό. Παρά τα μεγάλα ονόματα, η νωθρή ενέργεια του Chaos Walking σίγουρα δεν αξίζει την πλοήγηση», είπε ο James Whitbrook του site με comics io9.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της ταινίας στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved