Θυμάσαι τη Selena Gomez με μαύρα μαλλιά και αφέλειες; Είναι αγνώριστη

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2008.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει αστέρια της δημοσιότητας σε νεαρότερες ηλικίες. O Justin Bieber, η Kaia Gerber, η Ariana Grande, ακόμη και η Selena Gomez έχουν δημοσιεύσει στα social media πάμπολλες φορές φωτογραφίες τους από τα παιδικά τους χρόνια ωστόσο σήμερα σου έχουμε κάτι που σίγουρα έχεις ξεχάσει.

Η Selena Gomez είναι ένα από τα ομορφότερα κορίτσια. Ό,τι και να κάνει παραμένει μια κούκλα και η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ όσο άλλοι celebs, σε βάθος χρόνου. Αλήθεια θυμάσαι τη Selena Gomez πριν από μια δεκαετία;

Το κορίτσι μας πρωταγωνιστούσε σε νεανικές σειρές και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Μη ξεχνάς επίσης, πως τότε ζούσε τον έρωτά της με τον Justin Bieber και, ακόμη κι αν έληξε άδοξα και επίπονα, οι θαυμαστές ακόμη θέλουν να τους δουν μαζί.

Λοιπόν, εκείνο που ανακαλύψαμε θα σε ενθουσιάσει σίγουρα! Θυμάσαι τη Selena Gomez με μαύρα μαλλιά, καρέ και αφέλειες; Αυτή τη στιγμή η καλλιτέχνιδα έχει καστανά μαλλιά και μάλιστα είναι μακριά με πλούσιες μπούκλες.

Πίσω στο 2008, η Selena σε μια εμφάνισή της στο CNN Heroes: An All Star Tribute awards show, ήταν εκθαμβωτική και σίγουρα δε θα την αναγνωρίσεις.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved