Demi Lovato:Έχασε κιλά και είναι πραγματικά αγνώριστη (video)

Αποκάλυψε πώς αδυνάτισε.

Η Demi Lovato είναι μια από τις επιτυχημένες pop stars που έχεις λατρέψει κατά τη διάρκεια της μουσικής της καριέρας. Μας συστήθηκε στα εφηβικά της χρόνια αφού πρωταγωνιστούσε σε νεανικές σειρές και πλέον έχει γίνει ένα μουσικό είδωλο που όλοι αγαπούν. Είναι γεγονός πως είναι στο προσκήνιο για τα μουσικά της επιτεύγματα, ωστόσο έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και για τα προσωπικά της ζητήματα, όπως ο χωρισμός της από τον Max Ehrich αλλά και για τις εξαρτήσεις της.

Η Demi έχει αποκαλύψει πως είχε εξαρτήσει στις ουσίες και το αλκοόλ, ωστόσο σήμερα είναι πιο καλά από ποτέ. Επίσης, ακόμη ένα θέμα που είχε συζητήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι η εξωτερική της εμφάνιση και τα περιττά κιλά που ήθελε κάποτε να χάσει. Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως παρέμενε πανέμορφη και «πολεμούσε» το body shaming.

Αυτή τη φορά η δημοσίευσή της είναι εντελώς διαφορετική και άκρως αισιόδοξη. Αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι έχει χάσει αρκετά κιλά, με έναν… μαγικό τρόπο. Ποια είναι η μέθοδος της; Εδώ ίσως και να προβληματιστείς.

Όπως έγραψε στη λεζάντα του σύντομου video που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δεν μετρούσε θερμίδες, ούτε έκανε ασκήσεις, αντιθέτως, χαλάρωσε και ξέχασε τη δίαιτα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχασα τυχαία βάρος. Δεν μετράω πλέον θερμίδες, δεν κάνω ασκήσεις, ούτε κάνω αποτοξίνωση. Έχω χάσει πραγματικά βάρος. Αυτή είναι μια διαφορετική εμπειρία, αλλά νιώθω γεμάτη. Όχι από φαγητό, αλλά από κοσμική καθοδήγηση, σοφία, χαρά και αγάπη.»

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved