Mega Quiz: Είναι αυτό το κοριτσάκι το αγαπημένο σου μοντέλο;

Κι όμως, είναι αγνώριστη!

Για ακόμη μια φορά, το 19χρονο μοντέλο μας ενθουσίασε στα social media με την πρόσφατη δημοσίευσή της. Το κορίτσι που έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας επιτρέπει στους ακόλουθούς της να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην καθημερινότητά της και αυτή τη φορά έκανε το καλύτερο throwback που έχεις δει ποτέ στα social media.

Πρέπει να σου πούμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που το πανέμορφο κορίτσι έχει δείξει στους followers της το αψεγάδιαστο κορμί της και μάλιστα τους έχει ενθουσιάσει! Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε μια εξαιρετική φωτογραφία με εκείνη να ποζάρει φορώντας ένα sexy μαύρο μπικίνι φέρνοντας το καλοκαίρι στα κινητά μας.

Αλήθεια, πάει κάπου το μυαλό σου; Από τη φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας είναι δύσκολο να την αναγνωρίσεις, άλλωστε έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε.

Θα τη δεις μικρή, κάτω από το νερό της θάλασσα να κολυμπά και να χαμογελά στη κάμερα με τα κατάξανθα μαλλιά της. Σήμερα είναι μελαχρινή, παραμένει όμως τόσο στιλάτη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Είμαι ακόμη εγώ».

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη σε ποια αναφερόμαστε, ανακάλυψέ το στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved