Nick Jonas - Priyanka Chopra: Η άγνωστη συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους

Αυτό είναι, τελικά, το μυστικό για την απίστευτη σχέση τους.

Πλέον όλα τα αγόρια της οικογένειας Jonas είναι παντρεμένα και έχουν τις οικογένειές τους. Οι σύζυγοί τους είναι γυναίκες πανέμορφες, γνωστές στον κόσμο ήδη πριν τον γάμο τους, με μεγάλο κοινό να τις ακολουθεί και να γνωρίζει τα νέα τους. Καθόλου δε μας παραξενεύει, λοιπόν, που κάθε τους νέο γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas αποκαλύφθηκε ότι πήραν μία απόφαση για να διατηρήσουν το πάθος και τον έρωτά τους μέσα στη σχέση. Ο γάμος με τη ρουτίνα και την καθημερινότητα μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολος. Ενδεχομένως η συνήθεια να οδηγήσει σε απομάκρυνση του ζευγαριού, κάτι που τα παιδιά δε θέλουν καθόλου.




Τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής έχουν πολύ βεβαρημένα προγράμματα. Οι δουλειές που αναλαμβάνουν τους αναγκάζουν πολλές φορές να ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, με αποτέλεσμα να περνάει αρκετός καιρός που να μη βλέπονται.

Αυτό δεν είναι κάτι που οι δύο σταρς ήθελαν να επιτρέψουν να γίνεται. Οπότε τι έκαναν; Βρήκαν μία λύση που θα δείχνει το ενδιαφέρον τους αλλά και την προσπάθειά τους να μην αφήσουν την απόσταση και τον χρόνο να τους απομακρύνει.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνουν όλα τα παραπάνω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved