Justin- Hailey Bieber: Ένα σημάδι αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση τους

Λοιπόν, τώρα όλα φαίνονται πιο καθαρά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σχολιάσει τη σχέση Justin Bieber και Hailey Baldwin. Οι δυο τους έχουν ξεπεράσει τα κοινά couple goals και έχουν πάει το γάμο τους σε άλλο level. Αν νομίζεις βέβαια πως το ρητό που θέλει το γάμο να… σκοτώνει τον έρωτα, το παράδειγμα τους είναι η απόδειξη πως αυτό δεν ισχύει.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν επηρεάζει την απέραντη αγάπη που νιώθουν, άλλωστε, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με κακόβουλα σχόλια των haters, ζουν τον έρωτά τους στο μέγιστο βαθμό.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας κάνουν τα ταξίδια τους με το ιδιωτικό τους jet, περνούν όμορφες στιγμές μαζί και ετοιμάζουν τα επαγγελματικά του σχέδια. Εν τω μεταξύ να σου θυμίσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει λόγο για παιδιά και ανυπομονούμε να έρθουν τα ευχάριστα νέα.



Δεν υπάρχει πια καμιά αμφιβολία πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και πλέον, μετά από αυτό που είδαμε- είμαστε πεπεισμένες πως έχουν το απόλυτο love- story. Ένα… σημάδι τους αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση τους και το μάτι των θαυμαστών «έπεσε» σε αυτό. Ξέρεις, από τους fans δε ξεφεύγει τίποτα!

Ένα account θαυμαστών δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στην οποία έχουν και οι δύο ένα σημείο στο σώμα τους κοινό. Τι μπορεί να ήταν αυτό; Έχουν κάνει και οι δύο από ένα τατουάζ, το οποίο σηματοδοτεί τον έρωτά τους. Για πάντα θα τους ενώνει κάτι και αυτό είναι ένα μόνιμο τατουάζ στο λαιμό τους.

https://www.instagram.com/p/CLovIBmDvvd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved