Cole Sprouse: Το νέο του κορίτσι είναι αυτό το πανέμορφο μοντέλο

Δεν το περίμενε κανένας!

Όσο κι αν ήθελες ο Cole Sprouse να μείνει ελεύθερος, οι εξελίξεις ήρθαν να σε απογοητεύσουν. Ο Cole φαίνεται πως έχει ένα νέο φλερτ ή καλύτερα, μια σχέση με πανέμορφο μοντέλο και μάλιστα μοιάζει να έχει προοπτικές. Φυσικά αυτό είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Όχι μόνο το μάθαμε, αλλά το είδαμε και με τα μάτια μας, αφού το Σαββατοκύριακο «πιάστηκε» από το φακό να περπατά χέρι- χέρι με το νέο του κορίτσι.

Τι κι αν τον Οκτώβριο του 2020 είχε εμφανιστεί στο ίδιο σημείο- στο Βανκούβερ όπου εμφανίστηκε με το νέο του κορίτσι- με τη Reina Silva, η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Τι να το κάνεις, ο Cole φαίνεται πως έχει πολλές κατακτήσεις.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Cole Sprouse είχε σχέση με την Lili Reinhart και από το 2017 ήταν μαζί, χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν. Το οριστικό τέλος της σχέσης τους ήρθε τον Μάιο του 2020 και τώρα φαίνεται πως ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος.

Λοιπόν ναι, όπως αποκαλύφθηκε από το Page Six, το Σαββατοκύριακο ο Cole ήταν με το πανέμορφο μοντέλο Ari Fournier. Περπατούσαν στο Βανκούβερ χέρι- χέρι και όλα δείχνουν πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.






Δες στη gallery τις φωτογραφίες της Ari Fournier.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved