Η κόρη της Kylie πόζαρε στον φακό, αλλά όλοι κοιτούσαν το αυτοκίνητο

Η αξία του ανέρχεται στις 400 χιλιάδες δολάρια, οπότε δεν είναι και περίεργο.

Η Kylie Jenner είναι πια ένα κορίτσι πολύ αγαπημένο μέσα στην παγκόσμια showbiz, Φυσικά, όταν σχετίζεσαι με οποιονδήποτε τρόπο με την οικογένεια Kardashian, ξέρεις ότι θα βρεθείς στο επίκεντρο των σχολίων, όμως η Kylie ανήκει στους ανθρώπους που το επιδιώκουν, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά η δουλειά της.

Βέβαια, στη ζωή της Kylie βρίσκεται και η μικρή της κόρη, Stormi. Στο προφίλ της στο Instagram βλέπεις συχνά φωτογραφίες της, αν την ακολουθείς, και μπορείς να καταλάβεις ότι και εκείνη σκοπεύει να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της.

Η εξοικείωσή της με τον φακό είναι πια ορατή. Φωτογραφίζεται με έναν τρόπο που θα μπορούσε να είναι στη θέση της ένα μοντέλο. Δεν ξέρουμε αν αυτή θα είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει επίσημα, ωστόσο προς το παρόν απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στον λογαριασμό της μαμάς της.




Σε πρόσφατη φωτογραφία της η Kylie απαθανάτισε τη μικρή, όμως, όλοι έβλεπαν το αυτοκίνητο πίσω της -που προφανώς ξεχώριζε και λόγω χρώματος και λόγω μεγέθους-.

Πρόκειται για μία Lamborghini το κόστος της οποία υπολογίζεται στα 400 χιλιάδες δολάρια. Όχι ότι αυτό το ποσό είναι κάτι για την Kylie, αλλά, και πάλι, μένεις κάπως άφωνη στην ιδέα όλου αυτού.

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved