Kaia Gerber: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι στο insta και είναι πιο sexy από ποτέ

Είναι πανέμορφη, πρέπει να το παραδεχτείς.

Τι κι αν ακόμη οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, η Kaia Gerber αποφάσισε να φέρει το καλοκαίρι στα social media και τα κατάφερε περίφημα! Το 19χρονο πανέμορφο μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία το Σαββατοκύριακο με την οποία υποδέχτηκε κατά κάποιον τρόπο την άνοιξη και πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι πιο sexy από ποτέ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media της, όπου θα τη δεις να ποζάρει αγκαλιά με το κατοικίδιό της, παίζοντας σκάκι και φορώντας ένα υπέροχο μαύρο μαγιό.

Ναι, σωστά διάβασες, πόζαρε με ένα sexy μπικίνι σε ένα μπαλκόνι και η θέα είναι άκρως καλοκαιρινή. Στο κάδρο της φωτογραφίας στο βάθος φαίνεται η θάλασσα και σίγουρα μόλις τη δεις θα ζηλέψεις τόσο το μοντέλο όσο και τη θέα.

Είναι γεγονός πως είναι πανέμορφη, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, ωστόσο ίσως να είχες ξεχάσει πόσο υπέροχο κορμί έχει, αψεγάδιαστο και γυμνασμένο.

Παίζοντας σκάκι με το σκυλάκι της, η Kaia ποζάρει αμέριμνη και φέρνει πραγματικά το καλοκαίρι στα κινητά μας. Αλήθεια εσύ είσαι έτοιμη για καλοκαιρινές αποδράσεις; Μήπως να ξεκινήσεις από κάποιο throwback σε κάποια παραλία στο Instagram για να μπεις στο κλίμα;

Δες τη φωτογραφία της Kaia στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved