Selena Gomez: Εμφανίστηκε με το… νέο της αγόρι και οι fans έχουν εξοργιστεί

Τι θέλει ο Aaron Dominguez στο πλευρό της Selena;

Έχουμε καιρό να ακούσουμε για την προσωπική ζωή της Selena Gomez, άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πια πως έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της, τόσο στα νέα της μουσικά projects, όσο και στα νέα της… κινηματογραφικά πλάνα. Η Selena εργάζεται σκληρά και μάλιστα ετοιμάζει μια νέα σειρά στην οποία όπως όλα δείχνουν, εκτός από τα καθήκοντά της πίσω από τις κάμερες θα τη δούμε και στις οθόνες μας. Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με την προσωπική της ζωή; Μόλις είδαμε τo pop αστέρι αγκαλιά με τον Aaron Dominguez και οι θαυμαστές της είναι σίγουροι πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

Λοιπόν, είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να έχουν έρθει πιο κοντά, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Βέβαια, οι δυο τους «πιάστηκαν» από το φακό των παπαράτσι να αγκαλιάζονται.

Μερικοί fans της Selena Gomez πρέπει να σου πούμε πως δεν είναι πολύ χαρούμενοι που τη βλέπουν αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Only Murders in the Building»της πλατφόρμα Hulu.

Το cast ήταν για τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη και μάλιστα μόλις είδαμε μια σκηνή στην οποία θα πρωταγωνιστεί και η Selena. Συγκεκριμένα, την είδαμε με τον Aaron Dominguez, ο οποίος ενσαρκώνει τον Όσκαρ στη σειρά. Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τους χαρακτήρες τους είναι άγνωστες φαίνεται ότι οι δυο τους θα είναι πολύ κοντά.

https://www.instagram.com/p/CLvZXhlBQAa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι θαυμαστές δεν φαίνεται να είναι χαρούμενοι βλέποντας τους να είναι μαζί και μάλιστα ο Aaron δέχτηκε ένα μήνυμα με αρκετά άσχημους χαρακτηρισμούς. Ο αποστολέας του ζήτησε να μείνει μακριά από τη Selena αφού δεν της αξίζει. Ας ελπίσουμε ότι οι θαυμαστές θα καταλάβουν πως τα πλάνα αυτά είναι για χάρη μιας σκηνής και πιθανό να είναι το αγόρι της στη σειρά. Πάντως, από εμάς έχει την έγκριση, σε περίπτωση που θέλει να γίνουν ζευγάρι.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved