Billie Eilish: Μόλις αποκαλύφθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα μυστικά της

Είχαμε μια ιδέα αλλά τώρα όλα αποκαλύφθηκαν.

Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish στην πλατφόρμα της Apple TV + «Billie Eilish: The World a Little Blurry» είναι πλέον διαθέσιμο και δίνει στους θαυμαστές μια ματιά στην πορεία της καλλιτέχνιδας τα τελευταία χρόνια, από τα πρώτα βήματα της καριέρας της, μέχρι και τα Grammy τον περασμένο Ιανουάριο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ωρών του ντοκιμαντέρ, η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσο στην καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή και πίστεψέ μας, αυτή η ματιά στη ζωή της έδωσε στους fans απαντήσεις που έψαχναν καιρό τώρα.




Η Billie είναι γνωστό πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι όμως αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κρυφτεί και αποκαλύφθηκαν μυστικά που σίγουρα θέλεις να μάθεις.

Ναι, η Billie είχε αγόρι. Βέβαια αυτό είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα μέσα από μια συνέντευξή της αλλά δεν είχαμε μάθει ποτέ περισσότερα για εκείνον. Ήταν μαζί για μήνες το 2019 και κανείς δεν το ήξερε! Το όνομά του είναι Brandon Quention Adams και είναι του καλλιτεχνικού χώρου αφού είναι ράπερ. Σε όλο το ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τη σχέση τους να μεγαλώνει και στη συνέχεια, να αγωνίζεται να κρατήσει λόγω του πολυάσχολου προγράμματος της Billie.

Η σχέση τους δεν ευοδώθηκε εν τέλει αφού πια ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος και όπως φαίνεται η Billie αποφάσισε να δώσει ένα τέλος. «Απλώς δεν ήμουν χαρούμενη και δεν θέλαμε τα ίδια πράγματα», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η Billie.

Ο Justin Bieber είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Το γνωρίζαμε ήδη, αλλά στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε τον Justin να υποστηρίζει την Billie σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved