Justin- Hailey Bieber: Δεν φαντάζεσαι καν που πήγαν μονοήμερη εκδρομή

Μόλις τους δεις θα τους ζηλέψεις!

Τι κι αν έχουμε καραντίνα, τι κι αν απαγορεύονται οι μετακινήσεις, ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey έκαναν την πιο ρομαντική εξόρμηση εν μέσω Lockdown και μάλιστα μόλις τους δεις θα τους ζηλέψεις. Βέβαια, σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε πως και οι δύο τους τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και μάλιστα δίνουν το καλό παράδειγμα στους θαυμαστές τους. Τώρα θα μας πεις, πώς ταξιδεύουν; Φυσικά με το ιδιωτικό τους jet, χωρίς να έρχονται σε επαφή με κόσμο.

Οι δύο τους πέρασαν μια υπέροχη Κυριακή και γιόρτασαν τον έρωτά τους, αλλά και το νέο μουσικό project του Justin. Το «Justice» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και ναι, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για αυτό.



Οι θαυμαστές τους «έπιασαν» να περπατούν σε κεντρικά δρομάκια του Παρισιού και εκείνο που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν το πόσο στιλάτοι ήταν. Φυσικά φορώντας τις μάσκες τους αλλά και αγκαλιασμένοι έκαναν αμέριμνοι τη βόλτα τους τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

https://www.instagram.com/p/CL3nAXcB0Ep/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey φορούσε ένα κίτρινο σύνολο, ενώ ο Justin ένα σικάτο casual σύνολο. Ναι, πήγαν μονοήμερη στο Παρίσι και φαίνεται πως πέρασαν υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/CL3mS0lJvSU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλωστε, είχε μια ηλιόλουστη ημέρα και τίποτα δεν τους εμπόδισε να πάρουν το ιδιωτικό τους jet και να… πεταχτούν μέχρι τη Γαλλία για ένα χαλαρό περίπατο.

Δες τους να περπατούν αμέριμνοι στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved