Millie Bobby Brown: Μετά το σχόλιό της όλοι πιστεύουν πως θέλει τον πρώην της

Λες να τα ξαναβρήκαν;

Πόσο περίεργο μπορεί να μοιάζει ένα ζευγάρι που ενώ έχει χωρίσει καιρό, τώρα ξανασυναντιέται στα social media; Κι όμως, αυτό δεν είναι ένα φανταστικό σενάριο αλλά μια χειροπιαστή απόδειξη πως η Millie Bobby Brown, ίσως να είναι ακόμη ερωτευμένη με τον πρώην της Jacob Sartorius, ή τουλάχιστον έτσι λένε οι fans τους και εμείς θα τους πιστέψουμε.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζεις για την Millie Bobby Brown

Οι δύο τους ήταν μαζί για επτά ολόκληρους μήνες το 2018 και ενώ όλα έμοιαζαν ιδανικά για εκείνους οι φανατικοί θαυμαστές τους υποψιάστηκαν πως το love- story τους έληξε άδοξα. Όταν η σχέση τους τελείωσε όλοι έκαναν λόγο για έναν κακό χωρισμό ωστόσο η πρόσφατη κίνηση της Millie αποδεικνύει πως έχουν κρατήσει επαφές ή πως θέλει πίσω το πρώην αγόρι της. Άραγε ποιο από τα δύο σενάρια να πιστέψουμε;

Τι πραγματικά συνέβη; Ο Jacob αποφάσισε να κάνει ένα IG Live Video και όλοι ξαφνιάστηκαν όταν ξαφνικά το όνομα της Millie εμφανίστηκε στα σχόλια. Μήπως πρόκειται για κάποιο… αστείο; Κι όμως, η Millie σχολίασε στο Video του κάτι που ξάφνιασε τους πάντες.

Το σχόλιό της ήταν απλό, περιεκτικό και σύντομο. Απλά τον ρώτησε τι κάνει και είναι πιθανό η Millie και ο Jacob να μην έχουν επικοινωνήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CLxLp2DH-zg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ήταν μαζί να σου θυμίσουμε πως έκαναν πολλά κοινά stories και ακόμη και η απόφασή τους να χωρίσουν έγινε γνωστή στα social media. Είναι πια γνωστό σε όλους πως έχουν μια μεγάλη ιστορία και αφού χώρισαν πριν χρόνια είναι πιθανό να έχουν μείνει φίλοι ή ακόμη καλύτερα να προσπαθούν να τα ξαναβρούν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved