Camila Cabello: Έγινε και πάλι ξανθιά;

Η τραγουδίστρια σε μερικές φωτογραφίες που μας προβλημάτισαν.

Εδώ και έναν χρόνο, από τότε δηλαδή που «γνωρίσαμε» την καραντίνα, όλο και περισσότερες celebrities αποφασίζουν ξαφνικά να κάνουν μια αλλαγή στην εμφάνισή τους και δη στα μαλλιά τους. Ποιες να πρωτοθυμηθούμε!

Μέχρι σήμερα η Hailey Bieber, οι Kylie και Kendall Jenner και η Demi Lovato έχουν αλλάξει χρώμα μαλλιών και κούρεμα ποστάροντας ανάλογες φωτογραφίες στο Instagram τους και αιφνιδιάζοντάς μας. Οι μεταμορφώσεις, όπως καταλαβαίνεις, έγιναν trend το 2020 και αυτό συνεχίζεται πανηγυρικά το 2021.

Μόλις πριν μερικές ημέρες και η Camila Cabello προχώρησε σε μια αλλαγή στα μαλλιά της που… κάπως μας προβλημάτισε. Και το λέμε αυτό, διότι μας έβαλε σε σκέψεις για το αν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή ή απλά για μια περούκα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η αγαπημένη σου teen star πόζαρε με κοντό καρέ και πλατινέ ξανθό μαλλί στο account του Έλληνα κομμωτή της, Δημήτρη Γιαννέτου. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με ξανθά μαλλιά. Η Camila είχε γίνει ξανθιά τον Ιούλιο του 2019 για πρώτη φορά.

Τώρα, όμως, έβαψε ξανά ξανθά τα μαλλιά της ή φόρεσε περούκα για τις ανάγκες κάποιου concept; Το νέο hair look της Cabello, αλλά και την αλήθεια θα μάθεις στην παρακάτω gallery. Κάνε scroll! Πάτα κι ένα play στο βίντεο για να την απολαύσεις ακόμα περισσότερο…



Διάβασε ακόμα: Η Sarah Hyland άλλαξε χρώμα μαλλιών και δύσκολα θα την αναγνωρίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved