Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες της ξεπέρασαν τα 12 εκ. likes σε μία μέρα

Είδαμε τις φωτογραφίες και κάπως χάσαμε τα λόγια μας.

Η Kylie Jenner είναι ένα από τα πιο γνωστά κορίτσια του πλανήτη. Φυσικά το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια Kardashian αποτελεί τον βασικό λόγο που αυτό συμβαίνει. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, η μικρή των KarJenners πήρε τα ηνία της ζωής της, άρχισε να ασχολείται με τα δικά της επαγγελματικά και έγινε επιχειρηματίας.

Η βιομηχανία ομορφιάς που δημιούργησε με προϊόντα μακιγιάζ εκτόξευσε τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Με το που κυκλοφορούσε νέα συλλογή, γινόταν sold-out μέσα στα πρώτα λεπτά και η Kylie αποκτούσε όλο και μεγαλύτερη απήχηση.

Η γλυκιά μαμά της Stormi, όμως, είναι και μία πολύ σέξι γυναίκα. Το sexiness θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχει άφθονο στην ατμόσφαιρα. Κάτι τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, κάτι οι καμπύλες στο σώμα της, κάτι το attitude, δε θέλει και πολύ για να μπει σε αυτήν την κατηγορία.




Πρόσφατα, βέβαια, η Kylie έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει με ένα πολύ hot μαύρο μαγιό και εννοείται πως οι followers της βρέθηκαν σε παραλήρημα. Μέσα σε μία ημέρα, οι φωτογραφίες ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια likes και δεν πρόκειται να απορήσεις καθόλου.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις όλες τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved