Θυμάσαι την Kendall Jenner το 2010; Δε θα την αναγνωρίσεις (photo)

Κι όμως, έχει αλλάξει πολύ!

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz είναι η Kendall Jenner. Σε όλη της την οικογένεια υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες συμπεριλαμβανομένης και της αδερφής Kylie Jenner, αλλά και της Kourtney Kardashian. Τα κορίτσια βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα αφού είναι influencer, μοντέλα και επιχειρηματίες. Αλήθεια όμως, όσο κι αν τις παρακολουθείς στα social media, θυμάσαι πώς ήταν η Kendall πριν από 11 χρόνια;

Διάβασε επίσης: Θυμάσαι πώς ήταν η Kylie Jenner 10 χρόνια πριν; Δεν θα την αναγνωρίσεις (photo)

Έχει περάσει καιρός από το 2010 κάτι που σίγουρα δε σε βοηθά να τη θυμηθείς, ωστόσο να σου τονίσουμε πως δεν μοιάζει καθόλου με την Kendall που έχεις γνωρίσει σήμερα.

Εκτός από την εμφάνισή της έχει αλλάξει κατά πολύ και το πρόσωπό της. Τα χαρακτηριστικά της έχουν πια ωριμάσει και ναι, πλέον είναι 25 χρονών. Αυτό σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο, αφού το 2010 ήταν μικρό κορίτσι.

Λοιπόν, οι φωτογραφίες της που θα βρεις στην παρακάτω gallery είναι από το μακρινό 2010, τότε που η Kendall έκανε την εμφάνισή της με την οικογένειά της σε φανταχτερές εκδηλώσεις, βραβεία και πρεμιέρες μεγάλων παραγωγών.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved